gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Valu lui Traian – Informare racordări ilegale

Avatar photo by

Primăria Valu lui Traian vă aduce la cunoștință faptul că pe teritoriul comunei se desfășoară lucrări de extindere și modernizare a rețelelor publice de alimentare cu apă și de canalizare.

„Vă informăm că în zona Cartierul Tineretului (ZONA F) au fost constatate dejecții în rețeaua publică de canalizare, ceea ce înseamnă că mai multe gospodării au fost racordate ILEGAL la rețeaua publică de canalizare.

Vă atragem atenția că noile tronsoane nu au fost puse încă în funcțiune, adică nu sunt legate la rețeaua centralizată de canalizare și din acest motiv apele reziduale au refulat în partea carosabilă – CA ATARE, DEVERSAREA DE APĂ UZATĂ MENAJERĂ ESTE STRICT INTERZISĂ.

Vă anunțăm, pe această cale, că în perioada următoare se vor face verificări și se vor aplica sancțiuni pentru racordarea la sistemele de utilități publice fără acord de preluare.

În speranța că ați înțeles corect mesajul nostru, vă solicităm să stopați urgent deversarea de ape uzate menajere în rețeaua publică de canalizare până când aceasta va fi dată în funcțiune“, susțin reprezentanții primăriei.

You may also like