gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Bărăganu – Informare proiect infrastructură TIC

Avatar photo by

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat astăzi, printre cele 175 de noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență și contractul care vizează o investiție Primăria Bărăganu.
Astfel, proiectul care vizează asigurarea infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management local) la nivelul comunei Bărăganu a primit 2.195.407,53 lei.

Potrivit proiectului, toată infrastructura IT a primăriei comunei va fi schimbată și vor fi montate 80 de camere de supraveghere în mai multe intersecții de pe raza comunei, dar și la toate intrările/ieșirile din cele două sate componente ale comunei. De asemenea, acestea vor avea cititoare ale numerelor mașinilor care traversează localitatea.

Sursa Amprenta

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Castelu – Informare achiziție servicii de proiectare și asistența tehnică pentru execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru etapa I a proiectului de asfaltare a drumurilor de pământ din Castelu și Nisipari

Primăria comunei Castelu organizează o licitație pentru achiziționarea serviciilor de proiectare, asistența tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru etapa I a proiectului de asfaltare a drumurilor de pământ...