gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – Informare transport în comun

Avatar photo by

În atenția locuitorilor comunei Lumina afectați de transportul de călători

Stimați cetățeni, așa cum am precizat și în trecut, Primăria Comunei Lumina nu este autoritatea ce reglementează transportul public de călători între localități. Activitatea de reglementare a transportului public județean de persoane (între localități) este reglementată și licențiată de către Consiliul Județean Constanța.

Instituția noastră nu a aprobat modificarea rutelor de transport de pe raza comunei Lumina, așa cum este susținut în spațiul public.

Ca urmare a problemelor apărute în activitatea de transport public de persoane începând cu data de 1 ianuarie, instituția noastră a înaintat o petiție către Consiliul Județean pentru a ni se comunica detalii despre licențele de transport, traseele, programul și prețul tarifelor pe care această instituție le-a stabilit prin intermediul procedurilor sale, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, și conform documentelor postate pe site-ul instituției.

Vă asigurăm de faptul că interesul cetățenilor este cel care primează în ceea ce privește activitatea de transport și facem toate demersurile pentru ca problemele apărute în activitatea de transport public de persoane să fie rezolvate cât mai curând posibil.

Va informăm, că pentru reclamații referitoare la activitatea operatorilor licențiați de Consiliul Județean Constanța pentru curse regulate de transport public județean puteți depune petiții/reclamații/sesizări, direct către Consiliul Județean Constanța:

Bulevardul Tomis nr.51, cod postal 900725 – camera 345, +40.241.488.455, (luni-joi 08:00-16:30, vineri 08:00-14:00), E-mail: petitiiconsjud@cjc.ro și/sau transporturi@cjc.ro

You may also like