gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – Informare proiecte în valoare de 4 milioane de lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“

Avatar photo by

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 25 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 234.368.692,14 lei, pentru 20 de unități administrativ-teritoriale.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării, contractele semnate vizează modernizarea infrastructurii rutiere, asfaltare de drumuri, construirea de poduri, extinderea și modernizarea unor stații de epurare a apelor uzate, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 259, în valoare totală de 2.618.204.078,67 de lei – a precizat ministrul dezvoltării.

În județul Constanța au fost alocate fonduri pentru amenajarea străzilor din comuna Lumina, județul Constanța. Potrivit Ministerului Dezvoltării a fost alocată suma de 4.284.075,39 lei.

You may also like