gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Cobadin – Informare proiect „REABILITARE DRUM COMUNAL DC 26 CONACU”

Avatar photo by

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul realizat de Primăria Cobadin, județul Constanța.

Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „REABILITARE DRUM COMUNAL DC 26 CONACU”, propus a fi amplasat in jud. Constanta, com. Cobadin, satul Cobadin, extravilan DC26 si intravilan strazile Iasomiei, Brandusei, Nufarului, Merisor.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 31.12.2022.

Amintim că în octombrie, Primăria Cobadin a atribuit contractul privind proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție: „Reabilitare Drum Comunal DC26 Conacu“. Cele două firme care și-au adjudecat contractul sunt Asfalt Dobrogea și, respectiv, Consultant Proiect & Management, atribuirea făcându-se prin procedura simplificată. Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se arată că valoarea totală a contractului este de 6.326.543,51 de lei fără TVA, adică echivalentul sumei de peste 1,28 de milioane de euro, la cursul actual.

You may also like