gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Cobadin – Informare proiect „stații de încărcare mașini electrice în comuna Cobadin”.

Avatar photo by

Consilierii locali din Cobadin s-au reunit în ședință extraordinară pentru a discuta oportunitatea depunerii de către primărie a unui proiect privind „stații de încărcare mașini electrice în comuna Cobadin”.

Proiectul va fi depus în vederea finanțării prin Programul privind dezvoltarea infrastructurii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi/sau hibrid plug-in în localități, prin instalarea de stații de reîncărcare cu putere normală derulat în cadrul Administrației Fondului pentru Mediu

Consiliul Local a decis să aprobe depunerea și participarea în cadrul acestui proiect. De asemenea, aleșii locali au aprobat ți Devizul General pentru proiectul “Stații încărcare mașini electrice în Comuna Cobadin, județul Constanța”, document ce conține defalcate categoriile de cheltuielii eligibile, conform Ghidului de finanțare a Programului privind dezvoltarea infrastructurii de reîncărcare pentru vehiculele electrice și/sau hibrid plug-in în localități, prin instalarea de stații de reîncărcare cu putere normală.

Astfel, CL a aprobat valoarea totală a proiectului “Stații încărcare mașini electrice în Comuna Cobadin, județul Constanța” în cuantum de 1.189.263,28 lei (inclusiv TVA) și a aprobat valoarea maximă a finanțării nerambursabile a proiectului “Stații încărcare mașini electrice în Comuna Cobadin, județul Constanța” în cuantum 1.000.000,00 lei.

Consiliul Local a aprobat și punerea la dispoziție a terenurilor pentru instalarea a 11 stații de reîncărcare cu o putere minimă de 7,4 kW și maximum 22kW, necesare implementării proiectului, după cum urmează:

Casa de Cultură Cobadin – 6 buc
Str. Teilor, Cobadin – 2 buc
Dispensar uman Cobadin – 2 buc
Str. Zambilelor Viișoara – 1 buc

sursa Dezvaluiri.ro

You may also like