gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Năvodari – Informare distribuire pachete cu produse alimentare

Avatar photo by

Începe distribuirea pachetelor cu produse alimentare
➡️253 de persoane vor primi începând de mâine pachete cu produse alimentare.
➡️Echipa Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Năvodari începe în data de 21.12.2022 distribuirea pachetelor cu produse alimentare destinate persoanelor defavorizate.
👨‍👩‍👧‍👧Cei 253 de beneficiari sunt așteptați să ridice pachetele de la Cantina de Ajutor Social, situată pe strada Sănătății nr. 2, în prima etapă.
➡️Distribuția pachetelor se face doar în baza cărtilor de identitate şi, respectiv, certificatelor de naştere (pentru copii cu vârsta de până la 14 ani) ale membrilor familiei care fac parte din dosar.
➡️ Informații suplimentare în primul comentariu.

You may also like

article-image
Administrație

DEZBATERE PUBLICĂ – elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru Construire parc eolian, amenajare drumuri de acces existente, drumuri noi în parc, traseu electric, stație de transformare și racordare la SEN – S.C. ROMCIM S.A., în baza Avizului de oportunitate nr. 3/21.03.2022

Primăria Municipiului Medgidia organizează joi, 14 iulie 2022, de la ora 10.00, în sala de ședințe a instituției, dezbaterea publică cu privire la proiectul: „elaborare Plan Urbanistic Zonal – pentru Construire parc eolian, amenajare...