gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Limanu – Informare lucrări în valoare de 1,13 milioane de euro

Avatar photo by

Aproape 1,13 milioane de euro! Aceasta este suma pe care Primăria Limanu o pune la bătaie pentru lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din comună, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național Anghel Saligny.

Informațiile privind contractul au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, odată cu anunțul de participare simplificat, în care se arată că valoarea totală estimată este de 56.477.278,64 de lei, adică echivalentul a aproape 1,13 milioane de euro, la cursul actual.

Mai exact, contractul vizează execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție „Modernizare infrastructură rutieră, Localitatea Limanu, Comuna Limanu“, finanțat prin Programul Național Anghel Saligny.

Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, în baza criteriului prețului celui mai scăzut, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind pe 3 ianuarie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.

Potrivit descrierii contractului, obiectul acestua constă în execuția lucrărilor de modernizare a străzilor Traian Vuia, Mihai Eminescu, Salcâmului tr. 2 – 3, Salcâmului tr. 4 – 5, Teiului tr. 2-7, Salcâmului 7 – 8, Dorului tr. 2 – 6, situate în satul Limanu, comuna Limanu, județul Constanța, conform proiectului nr. 14438/09.08.2022 elaborat de către S.C. Consultant Proiect & Management SRL.

De asemenea, autoritatea contractantă a mai precizat că „prin acest proiect se propune modernizarea infrastructurii rutiere, prin asfaltare, a drumurilor din comuna Limanu, pe o lungime totală de 4.580,81 metri“.

You may also like