gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Castelu – Informare achiziție servicii de proiectare și asistența tehnică pentru execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru etapa I a proiectului de asfaltare a drumurilor de pământ din Castelu și Nisipari

Avatar photo by

Primăria comunei Castelu organizează o licitație pentru achiziționarea serviciilor de proiectare, asistența tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru etapa I a proiectului de asfaltare a drumurilor de pământ din Castelu și Nisipari.
Principalul obiectiv al achiziției este legat de îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor din comuna Castelu, dar și asigurarea accesului la serviciile de bază. Creșterea numărului de locuitori din zona comunei Castelu ce beneficiază de servicii de îmbunătățire a infrastructurii este de asemenea, un motiv.

Principalele motive pentru această achiziție sunt necesitățile comunei, necesitatea renovării și revitalizării comunei, dar și reducerea cheltuielilor administrative, precum și simplficarea procedurilor.

Obiectivele investiției sunt legate de asigurarea unui trafic local în condiții sporite de siguranță și confort, sporirea aspectului estetic al localității, reducerea consumului de carburanți. De asemenea, sunt vizate și fluidizarea traficului, dar și îmbunătățirea aspectelor de mediu și sănătate.

Valoarea totală a achiziției este de 7.603.066,8 lei, după cum urmează:
Cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică: 110.000 lei, fără TVA;
Cheltuieli pentru investiția de bază: 7.493.066,80 lei, fără TVA.
La tipul de finanțare pentru achiziție este menționat „alte fonduri”.

Operatorii economici individual sau membrii asocierii interesați de achiziție trebuie să dovedească o medie a cifrei de afaceri generale (anuale) în cuantum de 15.206.133,60 lei, în domeniul execuției lucrărilor de infrastructură rutieră, pentru ultimele trei exerciții financiare încheiate, respectiv 2019, 2020, 2021.

Agenții economici interesați de achiziție trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 76.030 de lei.

Ofertantul trebuie să își mențină oferta valabilă până în data de 27 aprilie 2023. De asemenea, contractul se întinde pe o perioadă de 60 de luni, adică cinci ani.

Ofertele pot fi depuse până în data de 27 decembrie 2022, ora 15:00.

Licitația se va desfășura în data de 27 decembrie 2022, de la ora 15:00 în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Sursa Ziarul Amprenta

You may also like