gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Medgidia – Informare proiect Centură Ocolitoare Medgidia

Avatar photo by

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către Primăria municipiului Medgidia, prin primar Valentin Vrabie.

Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru construirea Centurii Ocolitoare Medgidia. Proiectul este propus a fi amplasat in jud. Constanta, extravilanul mun. Medgidia, tronson III.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 29.10.2022.
Proiectul

Dezvoltarea infrastructurii rutiere locale prin lucrari de creare a drumurilor va avea un impact pozitiv la dezvoltarea economico si sociala a regiunii, prin:

• valorificarea superioara a potentialului economic a zonei prin asigurarea accesului atat la locuintele din zona, cat si la proprietatile agricole (terenuri arabile si livezi), sau la diferiti agenti economici.

Scenariul tehnico-economic selectat prevede continuarea dezvoltarii intr-un ritm mediu si are la baza urmatoarele ipoteze: un cadru macroeconomic si legislativ favorabil, atragarea unor investitori strategici, imbunatatirea mediului de afaceri, dezvoltarea antreprenoriatului, un climat investitional atractiv in localitate si cooperarea public-privata eficienta.

Zona studiata prezinta o deosebita importanta din punct de vedere economic, social si din punct de vedere al dimensiunii, diversitatii, resurselor naturale si umane pe care le detine. Prin crearea drumurilor de interes local se doreste ca in aceasta zona sa creasca numarul si importanta investitiilor atrase si dezvoltarea celor existente, asigurand totodata si furnizarea unor conditii de viata adecvate.

Oportunitatea investiei va determina ca circulatia rutiera sa se desfasoare in conditii normale de siguranta si confort. Totodata, realizarea investitiei va conduce la crearea infrastructurii necesare dezvoltarii diferitelor activitati economice (agricole,servicii), cresterea nivelului de trai al locuitorilor, cresterea interesului pentru terenurile din zona.

Necesitatea lucrarilor propuse in prezentul proiect sunt raportate la conditiile generale de circulatie actuale cat si de pespectiva.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Ovidiu – Informare

Vă anunțăm că în urma ultimelor modificări realizate de către Directia de Sănătate Publică Constanța, programul Centrului de Vaccinare ”Elena Roizen” – Ovidiu, este următorul: LUNI – DUMINICA: 08:00 – 16:00
article-image
Administrație

Primăria Ovidiu – Informare concurs de angajare

Primăria orașului Ovidiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor – din cadrul Compartimentului administrativ al Serviciului A.D.P.P. și utilități publice. Condiţiile specifice necesare...