gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Comana – Informare concurs de angajare

Avatar photo by

Primăria Comana organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

nivelul studiilor – studii generale;
posesor permis categoria B – vechime minimum 3 ani;
vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

14 noiembrie 2022, ora 10.00: proba practică;
14 noiembrie 2022, ora 12.00: proba interviu.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Comuna Comana, cu sediul în comuna Comana, Str. Primăverii nr. 13, județul Constanța, telefon 0767.277.549.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Grădina – Informare proiect „Achiziţia de echipamente din domeniul tehnologiei IT mobile, respectiv tablete, echipamente şi dispozitive necesare activităţii didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar”

În comuna Grădina există mai multe proiecte care se află în dezvoltare. Unul dintre ele este proiectul „Achiziţia de echipamente din domeniul tehnologiei IT mobile, respectiv tablete, echipamente şi dispozitive necesare activităţii didactice pentru...