gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare proiect ”ÎNFIINȚARE REȚEA INTELIGENTĂ DE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE ÎN COMUNELE: TÂRGUȘOR, PANTELIMON, CRUCEA, GRĂDINA ȘI VULTURU, JUD.CONSTANȚA”

Avatar photo by

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul implementat de mai multe primării din județul Constanța.

Este vorba de proiectul ”ÎNFIINȚARE REȚEA INTELIGENTĂ DE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE ÎN COMUNELE: TÂRGUȘOR, PANTELIMON, CRUCEA, GRĂDINA ȘI VULTURU, JUD.CONSTANȚA”, propus a fi amplasat în județul Constanța, intravilanul și extravilanul comunelor Târgușor, Pantelimon, Crucea, Grădina și Vulturu.

Proiectul Acordului de Mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în zilele de luni – vineri, între orele 9 – 16 cât şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în termen de 10 zile de la data afişării anunţului.

You may also like