gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu – Centru de vaccinare COVID din orașul Ovidiu are o noua destinație – Centru Medical de Permanentă

Avatar photo by

ANUNT DE INTERES GENERAL !

Centru de vaccinare COVID din orașul Ovidiu are o noua destinație – Centru Medical de Permanenta

În contextul pandemiei COVID, primăria orașului Ovidiu, beneficiind de fonduri guvernamentale, a reabilitat și dotat complet 2 etaje din cadrul Centrului Cultural ‘’Elena Roizen’’ tranformandu-l în centru de vaccinare covid la cele mai înalte standarde.

 

 

În acest moment, nemaifiind necesara vaccinarea, la inițiativă dlui. primar George Scupra în acest spatiu a fost relocat, începând cu data de 05 octombrie 2022, Centrul Medical de Permanenta al orașului care a funcționat în vechiul sediu de primărie, de pe strada Primăriei.

Programul de funcționare este de luni până vineri, 19:00 – 07:00, iar sâmbăta și duminica funcționează cu program non-stop. ,, Este o investiție în sănătate de care trebuie beneficieze toți locuitorii de pe raza UAT Ovidiu. În cazul în care fi necesara o alta etapa a vaccinării, vom putea pune la dispoziție în continuare 2 fluxuri pentru vaccinare. Intrarea în Centrul Medical de Permanenta se face prin spatele Centrului Cultural “Elena Roizen”. “(primar George Scupra)

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Valu lui Traian – Anunț etapa 2 PUZ

În conformitate cu prevederile Horărârii nr. 163/18.06.2014, privind aprobarea ”Regulamentului local de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism și amenajarea teritoriului”, aducem la cunoștință vecinilor de teren și publicului interesat,...