gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu – Informare concesiune teren 200.000 mp sisteme fotovoltaice

Avatar photo by

În Monitorul Oficial a fost publicat un anunț al Primăriei orașului Ovidiu de concesiune de bunuri.

Este vorba despre un teren intravilan, ce aparţine domeniului privat al Oraşului Ovidiu, în suprafaţă de 200.000 mp, situat în oraşul Ovidiu, satul Poiana, judeţul Constanţa, în scopul desfăşurării unor activităţi mixte de tip industrial, producţie, servicii, sisteme fotovoltaice, conform O.U.G. nr. 57 din 2019 şi H.C.L. nr. 65 din 31.05.2021.

Cei interesați pot obține un exemplar al documentaţiei de atribuire contra sumei de 4,5 lei ce va fi achitată la casieria Oraşului Ovidiu.

Data-limită pentru solicitarea clarificărilor este 21.10.2022, ora 16.00, iar data-limită de depunere a ofertelor este 31.10.2022, ora 16.00.

Ședinţa publică de deschidere a ofertelor va avea loc pe 01.11.2022, ora 11.00, la sediul Oraşului Ovidiu, Strada Sănătăţii nr. 7, judeţul Constanţa.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Saligny – Informare proiect „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița cu Program Normal Saligny, județul Constanța”

Primăria comunei Saligny organizează o licitație pentru atribuirea contractului aferent execuției de lucrări în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița cu Program Normal Saligny, județul Constanța”. Termenul limită...
article-image
Administrație

Primăria Medgidia – Informare proiect „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în UAT Medgidia, sat Valea Dacilor și Remus Opreanu”

CNSC a adoptat o decizie care vizează rezultatul procedura de achiziție servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție de lucrări pentru investiția cu titlul „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale...