gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Eveniment – Prezentarea Strategiei de Dezvoltare Durabilă a județului Constanța

Avatar photo by

Miercuri seară, 12 octombrie a.c., a avut loc prezentarea Strategiei de Dezvoltare Durabilă a judeţului Constanţa, pentru perioada 2021 – 2027.  Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a declarat că este primul județ din țară care prezintă o strategie de dezvoltare, care se întinde până în 2027 iar aceasta conține 998 de proiecte.

YouTube player

„Constanta este primul județ din România care are o strategie de dezvoltare pana în 2027”, a declarat, în cadrul evenimentului, Laszlo Borbely, coordonator al departamentului de Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României.

YouTube player

Președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă (ADD) Constanța a precizat că a fost realizat primul master plan pentru dezvoltarea județului Constanța.

„Nu este simplu ca după 30 de ani să vii în fața oamenilor și să prezinți o strategie. Este un act de curaj să le ceri oamenilor să creadă în proiectul tău. A fost un an de muncă, dar am realizat primul master plan de dezvoltare a județului Constanța, în acord cu Agenda Europeană. Dezvoltarea Durabilă înseamnă mai presus decât orice folosirea într-un mod eficient a resurselor de care dispunem”, a spus Ana-Maria Vătămanu.

YouTube player

La eveniment sunt prezenți reprezentanți ai Guvernului, reprezentanți ai administrației locale, oameni de afaceri, etc.

 

 

 

 

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mangalia – Informare angajări

Primăria Mangalia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: 6 posturi de muncitor necalificat treapta profesională II – Biroul beneficii asistență socială; 3...