gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Podul de pe drumul județean DJ 226, dintre localitățile Năvodari și Corbu a fost finalizat

Avatar photo by
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu s-a deplasat astăzi la organizarea de șantier a lucrărilor de reabilitare ale Podului de pe drumul județean DJ 226, dintre localitățile Năvodari și Corbu, din dreptul Rafinăriei Petromodia.
“Mă bucur că lucrările de asfaltare au fost finalizate conform graficului de execuție, așa cum este normal și firesc. În cel mai scurt timp, pe calea de rulare vor fi trasate și benzile de circulație, astfel încât, locuitorii județului Constanța, care tranzitează acest tronson de drum, să poată circula în condiții de maximă siguranță. Mulțumesc echipei Regiei Autonome de Drumuri și Poduri Constanța pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă, pentru acest obiectiv atât de necesar județului nostru” – Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.
Tot în cursul zile de astăzi, președintele CJC s-a deplasat în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare și modenizare ale drumul județean DJ226A – tronsonul care tranzitează localitatea Nuntași. Lucrările se desfășoară într-un ritm susținut și vor fi finalizate în cel mai scurt timp.

You may also like