gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – Informare reparații și recondiționare mobilier urban

Avatar photo by
Angajații SC Gospodăria Lumina SRL au desfășurat azi lucrări de reparații și recondiționare a băncilor din parcul situat pe strada Pelican din localitate, acolo unde, recent, a fost amenajat și un loc de joacă pentru copii.
Pentru că orice minune ține doar câteva zile, băncile din acest parc au fost deteriorate sau distruse de către persoane certate cu bunul simt și o lipsă de educație civică. Autoritășile speră că noile bănci să reziste cât mai mult și îșî vor da silința că, pe viitor, să identifice și să sancționeze persoanele responsabile de distrugerea lor.
Autoritățile reamintesc că orice fapte de acest fel pot fi raportate către cei de la Poliția Locală la 0733449753.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Valu lui Traian – Informare proiect „Creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în unităţile de învăţământ din comuna Valu lui Traian, Grădinița nr.1 și After School”

Primăria Valu lui Traian a lansat o licitație publică privind achiziția contractului de execuţie lucrări, monlaj utiluje, echipamente tehnologice și funcționale pentru obiectivul de investiții „Creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în...