gazetajudeteana.ro

Informare – Județul Constanța va intra sub cod galben de vânt, începând de miercuri, în intervalul 06:00 – 21:00

de

Județul Constanța va intra sub cod galben de vânt, începând de miercuri, în intervalul 06:00 – 21:00, potrivit atenționării Administrației Naționale de Meteorologie. Se anunță viteze ale vântului de 55…70 km/h în Moldova, estul Munteniei, Dobrogea, în Banat și Crișana.

„Vremea se va răci accentuat, astfel că în noaptea de miercuri spre joi în depresiuni temperaturile minime vor fi negative și se va produce brumă”, mai precizează ANM.

Pe parcursul zilei de miercuri (18 mai) vântul va avea intensificări temporare în Moldova, estul Munteniei, Dobrogea, în Banat și Crișana, cu viteze de 55…70 km/h. Local în Carpații Meridionali și Orientali rafalele vor depăși 60…70 km/h, iar în zona înaltă 90…100 km/h.

Notă: Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului în general cu viteze de 45…55 km/h. Vremea se va răci accentuat, astfel că în noaptea de miercuri spre joi în depresiuni temperaturile minime vor fi negative și se va produce brumă.

16 județe vor intra sub o atenționare meteo cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, începând de marți, 17 mai până miercuri, 18 mai, la ora 06:00.

You may also like