gazetajudeteana.ro

Primăria Saligny – Informare proiect „Sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare, scurgere și evacuare ape pluviale în zona Făclia, strada Prunilor, comuna Saligny, în vederea prevenirii inundațiilor”

de

APM Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul inițiat de către Primăria Saligny, județul Constanța.

Agenția a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare, scurgere și evacuare ape pluviale în zona Făclia, strada Prunilor, comuna Saligny, în vederea prevenirii inundațiilor”, titular comuna Saligny. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 15.05.2022.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Năvodari – Informare despre Aprobarea Regulamentului pentru instituirea taxei speciale pentru promovarea turismului în zona de stațiune a orașului Năvodari

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria Orașului Năvodari vă aduce la cunoștință faptul că a inițiat următorul proiect de hotărâre: proiect de hotărâre...