gazetajudeteana.ro

Primăria Mangalia – Informare sistematizare zonele II și III

de

Primăria Mangalia dorește să reabiliteze și să modernizeze infrastructura din localitate. Pentru aceste investiții au fost elaborate două proiecte de sistematizare în zonele II și III.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectele „Sistematizare pe verticală municipiul Mangalia zona II“ și „Sistematizare pe verticală municipiul Mangalia zona III“.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța de pe strada Unirii, numărul 23, zilnic, între orele 9.00 și 13.00, și la adresa titularului: Municipiul Mangalia, reprezentat prin primarul Radu Cristian. Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Constanța.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare proiect „Pachet alimentar pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Liceului Teoretic Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta”

Comuna Mihail Kogalniceanu intentioneaza sa achizitioneze servicii de catering in cadrul proiectului „Pachet alimentar pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Liceului Teoretic Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta” in cadrul Programului pilot de acordare a unui suport alimentar...