gazetajudeteana.ro

Primăria Cumpăna – Informare eveniment ExpoAgroUtil

de

Cumpăna, prezenta la ExpoAgroUtil.

Comuna Cumpăna este prezentă în perioada 12–15 mai 2022, la cea de a XXIX-a ediţie a manifestărilor expoziţionale si tehnico profesionale ExpoAgroUtil, organizate în spațiul exterior al centrului comercial VIVO Constanța.
Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în colaborare cu Direcția pentru Agricultură a județului Constanța. Primăria Cumpăna, membră a CCINA, participă în fiecare an la această expoziţie alături de producători locali și naționali.
La deschiderea oficială de astăzi, au participat: Președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație si Agricultură Constanța – Sorescu Ruxandra, Suprefectul județului Constanța – Ali Șenol, Vicepreședintete Asociației Producătorilor Agricoli Dobrogea – Filipescu Răzvan, Directorul General al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Constanța – Burlacu Dan.
Delegatia comunei Cumpana a fost reprezentată de viceprimarul comunei Cumpăna – Neagu Florin.
Manifestarea, eveniment de referinţă pentru agricultură este specializată în prezentarea de utilaje pentru agricultură și industrie alimentară, echipamente şi materii prime, produse traditionale, asigurări (în special din domeniul agricol), flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri și sere.

You may also like