gazetajudeteana.ro

Primăria Valu lui Traian – Informare Construire Grădiniță și Creșă și Împrejmuire în Cartierul Tineretului, Zona Lotizată F;

de

❗️Vești bune pentru părinții și elevii din comuna Valu lui Traian ❗️
◻️ Când nevoile unei comunități sunt cunoscute și pe deplin împărtășite de membrii săi, schimbarea în bine se întâmplă mult mai repede și are toate premisele să fie durabilă. Pe această cale informăm vălurenii că cele 2 proiecte:
1️⃣ “Construire Grădiniță și Creșă și Împrejmuire în Cartierul Tineretului, Zona Lotizată F;
2️⃣ “Construire Școala cu clasele Grupa 0-Clasa a VIII-a, Sală de educație fizică și sport, spațiu pentru After School, Anexă pentru Spațiu tehnic și împrejmuire teren în Cartierul Tineretului, zona lotizată F;
au fost aprobate și sunt finanțate din bugetul local și fonduri europene în cadrul programului POR 2014-2020.
➡️ Revenind la primul proiect menționat mai sus, vă anunțăm că în data de 05.05.2022 a început execuția lucrărilor așa cum veți putea observa și în pozele mai jos atașate. În cadrul acestei clădiri vor funcționa 4 grupe de grădiniță și 2 grupe de creșă, iar proiectul prevedere atât amenajări exterioare de funcționalitate cât și pentru petrecerea timpului liber.
➡️Referitor la cel de-al doilea proiect, execuția lucrărilor va începe maine, 12.05.2022. Pe lângă sălile de curs și laboroaterele destinate elevilor, proiectul prevede și spațiu pentru desfășurarea activităților After School. De asemenea, în cadrul aceluiași proiect se va construi și o sală pentru orele de educație fizică și vor fi amenajate terenuri pentru activități sportive mixte în aer liber.
◻️ Menționăm ca termenul de execuție pentru cele amintite mai sus este de 12 luni.
◻️Ne bucurăm că reușim să atragem fonduri în continuare pentru dezvoltarea comunei și pentru a crea o bunăstare cetățenilor din Valu lui Traian. Tinerii reprezintă viitorul nostru și trebuie să le oferim acces la o educație corectă și să le punem la dispoziție toate condițiile unei școli cu standarde europene.

You may also like