gazetajudeteana.ro

Primăria Tuzla – Informare începere lucrări pentru introducerea de gaze naturale

de

Astăzi încep primele săpături pentru introducerea rețelei de gaze în comuna Tuzla. Primăria Tuzla a semnat contractul de lucrări, așa că firma Acvatot din Capitală demarează, luni, săpăturile pentru introducerea primelor conducte de gaze în comuna Tuzla.

Rețeaua de distribuție gaze naturale de medie presiune se va amplasa în intravilanul și extravilanul localității Tuzla, și se va executa din conducte de polietilena de înaltă densitate. Rețeaua de gaze va avea o lungime de aproximativ 38.413 ml și va asigura un debit de 2.500 mc/h calculat pentru comună.

După finalizarea lucrărilor, la rețeaua de gaze se vor racorda 2.460 de gospodării (90% din populația localității), agenții economici de pe raza comunei, dar și instituțiile publice.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 2 milioane de euro.

Sursa Focus Press

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Năvodari – Proiect de hotărâre supus consultării publice. Aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor amenajate pe domeniul public al Orașului Năvodari

Proiect de hotărâre supus consultării publice. Aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor amenajate pe domeniul public al Orașului Năvodari Restul documentației o găsiți aici Proiect de hotărâre supus consultării publice. Aprobarea Regulamentului...