gazetajudeteana.ro

Primăria Năvodari – Informare eveniment ”Sport în familie”

de
⛹️‍♀️🤾‍♂️Prima ediție a evenimentului ”Sport în familie” are loc duminică, 8 mai 2022, în stațiunea Mamaia Nord. Premii atractive pentru copii🏆
👨‍👩‍👧‍👦 Invitație la mișcare în aer liber pentru toți membrii familiei! Primăria Orașului Năvodari, împreună cu partenerii și sponsorii, invită năvodărenii, duminică, începând cu ora 10.00, la evenimentul ”Sport în familie”, Ediția I, care va avea loc pe Str. Prelungirea D13 (zona Alezzi).
👉În deschiderea evenimentului, toți participanții sunt chemați la activități recreative precum: zumba, dans, fitness, yoga ș.a.
👉Începând cu ora 12.00, copiii (6 ani+) și părinții sunt invitați să participe împreună la activități sportive multiple – pe plajă ori pe bitum (fotbal, volei, handbal, rugby, jocuri sportive interactive, baschet, tenis cu piciorul, traseu biciclete), fiind pregătite și activități demonstrative de judo, lupte, kempo și box.
🏆🏅Toți copiii, începând cu vârsta de 6 ani, prezenți la evenimentul ”Sport în familie” pot participa la tombole și concursuri cu premii. Premiile atractive își așteaptă câștigătorii:
✔️400 de bilete de intrare în parcul acvatic JT Water Sports
✔️500 de rucsacuri sportive
✔️articole sportive: mingi de handbal, baschet, volei, fotbal, rugby; porți handbal și fotbal; coș de baschet; genunchiere volei, mănuși kempo și de box, pantofi de lupte, kimono pentru judo
✔️medalii.
ℹ️ Evenimentul ”Sport în familie” este organizat de Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu CS Navodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Family Runners, Heaven, având alături sponsori importanți: Decathlon, JT Water Sports, Kangen Center Dobrogea și MiniFarm.
🤝Mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor noștri!
❗️Regulamentul oficial al evenimentului sportiv poate fi consultat pe pagina noastra web (link la comentarii)
❗️Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, copil, persoane în picioare şi text care spune „SPORT ÎN FAMILIE FAM.POPESCU VS FAM. IONESCU 8 MAI 2022 DE LA 10:00 INTRAREA LIBERĂ TOMBOLĂ CU PREMII VOIE BUNĂ PRELUNGIREA D13 (ZONA ALEZZI), MAMAIA NORD EVENIMENT ORGANIZAT DE PRIMĂRIA NĂVODARI ÎN COLABORARE CU FAMILY RUNNERS PORI KANGEN CENTER DOBROGEA EducolEFonss SCHIMBA-TIA CHIMBA VIAȚA ONSTANTA DECATHLON.ro SPORT PENTRU PERUTO-TTULERUSORT TOȚI-”

You may also like

article-image
Evenimente

Consiliul Județean Constanța – dezbatere cu privire la racordarea tuturor UAT-urilor din județul Constanța la rețeaua națională de transport de gaze naturale

Având în vedere importanța accesibilizării furnizării serviciilor de utilitate publică pentru toţi cetățenii județului Constanţa, la iniţiativa Consiliului Judeţean Constanţa, astăzi a fost organizată, în Sala “Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, o dezbatere cu...