gazetajudeteana.ro

Primăria Ovidiu – Informare certificat urbanism pentru un nou parc

de

A FOST EMIS CERTIFICATUL DE URBANISM PENTRU UN NOU LOC DE RECREERE ÎN ORAȘUL OVIDIU
Autoritățile își doresc, ca pe lângă proiectele finanțate din fondurile guvernamentale sau europene, să maximizeze investițiile din bugetul propriu. În acest an, după ce au finalizat documentațiile tehnice începute în anul 2021, și-au propus să demareze o serie de lucrări/investiții ce au ca scop dezvoltarea orașului.
An de an, Primăria Ovidiu a încercat să acopere toate palierele de investiții: utilități publice, lucrări edilitare, spații verzi, investiții în școli și grădinițe, cultură, sport , curățenia orașului, siguranța cetățenilor și nu în ultimul rând atragerea de investitori pentru crearea de noi locuri de muncă și creșterea veniturilor la bugetul local.
✅Astfel, săptămâna trecută, a fost emis certificatul de urbanism pentru un nou loc de relaxare, destinat copiilor cât și adulților ce va fi realizat pe Șos. Națională în zona Grădiniței ’’Licurici’’, între str. Primăriei și str. Primăverii. Acest proiect va fi finanțat din bugetul propriu al primăriei Ovidiu și are termen de finalizare sfârșitul anului 2022.

You may also like