gazetajudeteana.ro

Primăria Poarta Albă – Informare lucrări de compactare/pietruire pe strada Amurgului

de

Primăria Poarta Albă îi informează pe locuitorii comunei că luni, 2 mai 2022, se vor executa lucrări de compactare/pietruire pe strada Amurgului.

„Rugam toți posesorii de mașini să nu le lase parcate pe această stradă. De asemenea, aceeași rugăminte o avem și pentru strada Națiunilor, tronsonul dintre strada Primăriei și strada Veșniciei.“, informează Primăria.

Autoritățile locale din Poarta Albă au reluat, la începutul acestei primăveri, lucrările de asfaltare a 42 de străzi, însumând 15,75 km de pe raza comunei. Toate străzile ce sunt asfaltate sunt la acest moment, la stadiul de piatră. Primarul Vasile Delicoti spune că, după asfaltarea străzilor, nu se va mai putea interveni la nivelul asfaltului pentru branșarea la utilități. Odată cu finalizarea acestui proiect toate străzile din comună vor avea asfalt toate arterele din Poarta Albă.

Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 2.100.000 de euro, banii provenind de la bugetul stat.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Cumpăna – Informare program de depistare precoce(screening), diagnostic și tratament precoce al tuberculozei, inclusiv al tuberculozei latente

Institutul de Pneumoftiziologie ,,Marius Nasta” București derulează în cadrul proiectului ,,Organizarea de programe de depistare precoce(screening), diagnostic și tratament precoce al tuberculozei, inclusiv al tuberculozei latente”, activitate de screening a populației pentru depistare TBC...