gazetajudeteana.ro

Primăria Tuzla – Informare acord de mediu pentru „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, Județul Constanța”

de

Comuna Tuzla anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul primăriei: „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, Județul Constanța”, propus a fi amplasat în comuna Tuzla, intravilan, județul Constanța.

Acest proiect a făcut obiectul cererii de finanțare depuse de Primăria Tuzla în cadrul Programului Național „Anghel Saligny”. În acest sens, consilierii locali au votat încă de la finalul anului trecut o Hotărâre prin care s-a aprobat proiectul și solicitarea investiției de aproximativ 26,4 milioane de lei.

Conform solicitării de finanțare depuse de Primăria Tuzla la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, acest proiect are o singură categorie de investiție, și anume extindere, reabilitare, modernizare, construcție nouă a drumurilor publice.

Durata de implementare a proiectului va fi de 24 de luni din momentul începerii lucrărilor. Primăria Tuzla va cofinanța acest proiect cu suma de 465.000 de lei.

Concret, prin investiția „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, Județul Constanța” se va interveni pe drumuri publice situate în intravilanul comunei, pe o lungime de 9.750 de metri. Se vor realiza, pe lângă asfaltări, și accesele la proprietățile private și se vor amenaja trotuarele.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare proiect „Pachet alimentar pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Liceului Teoretic Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta”

Comuna Mihail Kogalniceanu intentioneaza sa achizitioneze servicii de catering in cadrul proiectului „Pachet alimentar pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Liceului Teoretic Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta” in cadrul Programului pilot de acordare a unui suport alimentar...