gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu – Informare proiect prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional (POR)

Avatar photo by

Proiect de înființare a 2 parcuri noi și o piațetă în Ovidiu


▶Sursa de finanțare : Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional (POR).
▶Valoare: 29.274.143,60 lei.
▶Descriere: Prin acest proiect urmează să fie amenajate trei zone de relaxare în orașul Ovidiu, în suprafață totală de 18443 mp. Astfel, primăria va demara construirea a 2 parcuri noi și o piațetă destinate tuturor categoriilor de vârstă în următoarele locații:

✅Strada Portului ( Cartierul Tineretului) în suprafață de 11207 mp
Zonă verde de recreere, promenadă, loc de joacă pentru copii, activități sportive, zonă verde de vegetație înaltă (arbuști, arbori), gazon, zonă skate-park, alei circulație pentru biciclete/trotinete, alei pietonale, dotare cu mobilier urban, sisteme de iluminat eco, sisteme pentru irigații, sisteme wi-fi, amenajare spații favorabile odihnei/activităților culturale în aer liber.

✅Strada Pajistei nr. 3 în suprafață de 5000 mp
Loc de joacă pentru copii, activități sportive, amenajare zonă verde de vegetație înaltă (arbuști, arbori), gazon, zonă de relaxare cu foișor, esplanadă floricolă, traseu cu trepte, zonă pentru picnic, umbrare colorate,hamace, sisteme iluminat eco, sisteme irigatii și sistem wi-fi.

✅Strada Sănătații nr. 7A (zonă sediu primărie) în suprafață de 2236. mp
Piațetă cu vegetatie naturală destinată promenadei și relaxării în zona centrală a orașului Ovidiu. Pe acest amplasament, se vor amenaja o zonă cu gazon, alei pietonale, mobilier urban constând în bănci dotate cu prize standard și USB (prin încărcare fotovoltaică), umbrare-suport din vegetație, sistem de iluminat eco, sisteme de irigații, sistem wi-fi și zone de accesibilitate pentru copii, persoane vârstnice, sau cu handicap locomotor.

 

You may also like