gazetajudeteana.ro

Consiliul Județean Constanța – Informare eveniment premiere Olimpiada Națională de Matematică

de

Astăzi, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, într-un cadru festiv, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor participanți la Olimpiada Națională de Matematică pentru clasele a V-a – a VI-a, eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.
”Îmi doresc ca astfel de competiții naționale de performanță să aibă loc mai des în județul nostru deoarece, educația este o componentă extrem de importantă pentru o dezvoltare armonioasă și durabilă a copiilor noștri. Noi, ca autorități locale, trebuie să susținem procesul educativ, tocmai de aceea educația din județul Constanța reprezintă o prioritate esențială a mandatului meu.
Felicitări participanților, premianților pentru rezultatele obținute, dar și îndrumătorilor acestor elevi pentru efortul depus în obținerea unor rezultate deosebite.
Vă doresc tuturor, mult succes în continuare și rezultate pe măsură și am speranța că v-ați simțit bine și că ați petrecut câteva zile frumoase în județul nostru .” – Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

You may also like