gazetajudeteana.ro

Primăria Lumina – Informare panouri fonoabsorbante pe Șoseaua Tulcei

de

CNAIR începe montarea panourilor fonoabsorbante pe Șoseaua Tulcei
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, a obținut la finalul anului trecut emiterea actului de reglementare pentru proiectul „Implementare planuri de acțiune pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier–Etapa 2011-2016: Achiziție, transport și montare panouri fonoabsorbante” urmând să demareze lucrările de instalare a acestora.
Locuitorii comunei Lumina sunt vizați de acest proiect, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere urmând să instaleze panouri fonoabsobante pe porțiunea Șoseaua Tulcei din localitate.
Astfel, sectorul de drum de pe raza județului Constanța stabilit pentru a se amplasa panouri fonoabsorbante va fi DN22, de la poziția 283+800 la 286+100. Lungimea de drum care va include panouri fonoabsorbante este de 2,3 km și începe de la intersecția DJ226 (str. Năvodari) până la podul CF spre Tulcea.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Grădina – Informare proiect „Achiziţia de echipamente din domeniul tehnologiei IT mobile, respectiv tablete, echipamente şi dispozitive necesare activităţii didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar”

În comuna Grădina există mai multe proiecte care se află în dezvoltare. Unul dintre ele este proiectul „Achiziţia de echipamente din domeniul tehnologiei IT mobile, respectiv tablete, echipamente şi dispozitive necesare activităţii didactice pentru...