gazetajudeteana.ro

Primăria Hârșova – Informare preventivă și aplicarea art. 9 din Legea nr. 307/2006

de
Primăria Orașului Hârșova vă invită marți, 19.04.2022, ora 15.00, la o întâlnire ce vizează informarea preventivă și aplicarea art. 9 din Legea nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor de pe raza U.A.T Hârșova.
Această întâlnire apare în contextul în care, în cursul acestei săptămâni, Primarul Orașului Hârșova a participat la o ședință de lucru cu reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Agenției de Protecție a Mediului (APM) și Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).
Ca urmare a acestei ședințe, vă aducem la cunoștință faptul că orice acțiune de ardere a miriștii, a vegetației uscate sau a resturilor vegetale, fără obținerea Permisului de lucru cu focul (de la Primăria Orașului Hârșova) și fără acordul Agenției de Protecție a Mediului, este strict interzisă.
Nerespectarea acestor prevederi atrage după sine sancțiuni dure, inclusiv retragerea parțială sau integrală a subvențiilor obținute de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură .

You may also like