gazetajudeteana.ro

Primăria Poarta Albă – Informare achiziție tablete și echipamente IT pentru școlile din localitate

de

Primăria comunei Poarta Albă a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de echipamente IT-mobile pentru uz școlar.

Atribuirea a avut loc la data de 17 februarie 2022, iar rezultatul final al licitației a fost publicat, conform licitatiapublica.ro, la data de 11 aprilie 2022. Achiziția se face în cadrul proiectului „Îmbunătățirea conținutului digital și a infrastructurii TIC sistemtice în domeniul e-educație în Poarta Albă, județul Constanța”.

 

Obiectul contractului îl constituie furnizarea de tablete și echipamente/dispozitive IT pentru a îndeplini obiectivele specifice ale proiectului, respectiv:
– dotarea elevilor cu echipamente mobile IT de tip tablete pentru uz școlar, cu abonament lunar la internet pe o perioadă de minim 24 luni – 890 bucăți
– dotarea elevilor și a cadrelor didactice, inclusiv a claselor din unitățile de învățământ preuniversitar, cu echipamente/dispozitive electronice astfel: laptop – 37 bucăți, cameră web conferință – 37 bucăți, proiector – 37 bucăți, ecran proiecție perete – 37 bucăți, tablă interactivă – 37 bucăți, router – 37 bucăți.

Valoarea totală a proiectului este de 554.913 lei, iar firma care și-a adjudecat contractul este Vodafone Romania.

 

You may also like