gazetajudeteana.ro

Primăria Cernavodă – Informare evenimente culturale

de
Primăria Orașului Cernavodă vă invită în zilele de joi, 14 aprilie și duminică, 17 aprilie 2022, începând cu orele 19:00 în Sala Casei de Cultură unde vor avea loc două spectacole, astfel:
– Joi, 14 aprilie – “Mătrăguna”- o comedie de excepție, adaptare a marii capodopere dramaturgice a lui Niccolo Macchiavelli, regia – Vinicius Tomescu; distribuția: Tudorel Filimon, Nae Alexandru, Vasile Filipescu, Mihai Niculescu, Diana Radu Stan, Cristina Cîrcei, Cristian Simion. Piesa se adresează iubitorilor de teatru cu vîrsta de peste12 ani; Intrarea este liberă.
– Duminică, 17 aprilie – “Cirque du Illusion”- spectacol de magie, acrobație circ, iluzionism, mentalism și umor, oferit de magicianul Cezar Bălășoiu, alături de echipa sa de artiști. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste mai mari de 7 ani. Accesul în sală se va face pe baza invitațiilor care se pot procura gratuit de la sediul Casei de Cultură, din strada Ovidiu, nr.11 Cernavodă.
Accesul la ambele spectacole este gratuit și se va face până la orele 19:00, cu condiția respectării limitelor de vârstă ale spectatorilor, impuse de către organizatori.

You may also like