gazetajudeteana.ro

Primăria Cumpăna – Informare RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR – AVANTAJELE AUTORECENZĂRII

de

RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR – AVANTAJELE AUTORECENZĂRII
– Toți angajații care se autorecenzează au dreptul la o zi liberă, plătită, fie că lucrează la stat ori la privat.
– Autorecenzarea se poate efectua de pe orice telefon mobil inteligent, tabletă, laptop sau PC, prin accesarea paginii web: https://www.recensamantromania.ro/ .
– Chestionarul este ușor de completat, oricând, de oriunde, fără a aștepta vizita recenzorului.
– Cumpănenii au posibilitatea autorecenzării online până pe 15 mai!
– Toți cei care doresc să realizeze autorecenzarea, dar nu au posibilități tehnice ori au nevoie de mai multe informații și sprijin, sunt asteptati pana in data de 15 mai, la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală Cumpăna (Șoseaua Constanței nr.117) în intervalul orar 8.00 – 22.00 sau la sediul Primăriei Comunei Cumpăna, compartiment Registrul Agricol de luni până vineri intre orele 8.00 -16.00
– A doua etapă (16 mai-17 iulie) constă în realizarea recensământului pe teren (interviu față în față), cu înregistrarea datelor pe tabletă de către un recenzor.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Hârșova – Informare „Restaurarea, conservarea și punerea în valoare a ansamblului Vasile Cotovu la Centrul Multicultural în orașul Hârșova, județul Constanța”.

Primăria Hârșova organizează achiziție publică pentru execuție rest de lucrări și remedieri pentru proiectul „Restaurarea, conservarea și punerea în valoare a ansamblului Vasile Cotovu la Centrul Multicultural în orașul Hârșova, județul Constanța”. Execuția lucrărilor...