gazetajudeteana.ro

Primăria Cumpăna – Informare călători traseu Constanța – Cumpăna

de
Primăria Cumpăna – Referitor la sesizările cetăţenilor asupra modului defectuos în care se desfăşoară transportul călătorilor pe traseul Constanţa-Cumpăna şi retur, Serviciul Poliţiei Locale Cumpăna vă aduce la cunoştinţă că, în urma verificărilor efectuate de lucrătorii acestui compartiment, a fost constatată următoarea situaţie de fapt:
Deşi plecarea de la capătul de linie a mijloacelor de transport se face conform graficului, ulterior, pe parcursul deplasării în interiorul localităţii, unele dintre acestea acumulează în mod intenţionat întârzieri mari, cu scopul de a supra aglomera vehiculul şi a încasa cât mai mulţi bani din vânzarea biletelor. Urmare a acestei situaţii se creează un decalaj între vehiculele aflate pe traseu, motiv care conduce apoi la imposibilitatea conducătorilor auto de a face faţă volumului mare de personae ce aşteaptă în staţiile situate către ieşirea din localitate, respectiv biserica “Sf. Maria”, Troiţă şi Movilă, evitând a mai opri în staţiile sus menţionate în orele de vârf ale traficului de călători.
În acest sens, lucrătorii din cadrul Serviciului de Poliţie Locală Cumpăna au procedat la sancţionarea celor vinovaţi conform O.G. 2/2001 republicată, pentru încălcarea prevederilor art. 4, alin. 1), lit. e, din Legea nr. 92/2007 a serviciilor publice de transport persoane în unităţile administrativ-teritoriale.

You may also like