gazetajudeteana.ro

Concursul de pictură și desen “Apa este viață!” 2022 a ajuns la final!

de

Concursul de pictură și desen “Apa este viață!” 2022 a ajuns la final!
RAJA SA își anunță și premiază câștigătorii

A sosit momentul așteptat cu nerăbdare de către participanții înscriși la concursul de pictură și desen “Apa este viață!”, de anunțare a câștigătorilor.
Întreaga lume sărbătorește astăzi Ziua Mondială a Apei, o zi în care atenția se îndreaptă asupra protejării motorului esențial al existenței. Pentru că la baza activității companiei noastre stă APA, RAJA se implică activ în protejarea ei, prin utilizarea sustenabilă, dar și prin conștientizarea tinerei generații privind comportamentul responsabil față de această resursă vitală. De aceea, RAJA SA a organizat on-line concursul cu tema “Importanța apei în viața noastră”, ce s-a bucurat de popularitate în rândul tinerilor școlari. Competiția a reunit sute de lucrări care au întrunit toate criteriile prevăzute în regulament, pentru cele două categorii de vârstă: 7 – 11 ani, respectiv 12 – 16 ani.
Câștigătorii premiilor puse în joc sunt cei care au strâns cele mai multe aprecieri pe pagina de Facebook RAJA SA, până la încheierea concursului. Dar nu premiile sunt cele mai importante, ci implicarea copiilor, care au transpus prin desenele lor miracolul apei și importanța protejării surselor de apă pentru viitor. Ținând cont de numărul mare de lucrări deosebite, pline de talent, pasiune și creativitate, care au respectat tema propusă, îi considerăm pe toți câștigători prin simplul fapt că s-au înscris în această competiție, iar fiecare creație a reprezentat pentru noi un motiv de bucurie și de emoție. Din acest motiv, am hotărât să mai acordăm câte o mențiune specială pentru fiecare categorie de vârstă, pentru a stimula implicarea cu încredere a tinerilor în acest tip de evenimente.
Îi felicităm și le mulțumim tuturor participanților, pe care îi încurajăm să își urmeze visurile și le reamintim că îi așteptăm și la alte concursuri organizate în viitor de RAJA SA.
Pentru fiecare categorie de vârstă se acordă premii pentru locurile I – tabletă, II – eBook Reader și III – smartwatch, însoțite de câte un voucher la librăria Cărturești în valoare de 300 lei, și câte șase mențiuni ce constau în câte un voucher la librăria Cărturești în valoare de 300 lei.
Câștigătorii concursului sunt următorii:
Categoria 7 – 11 ani:
Locul 1 – PENEOAȘU LARISA IOANA
Locul 2 – ȘERBAN ERIC ANDREI
Locul 3 – RĂCEALĂ MARIA LIVIA
Mențiune 1 – GIUSCA BIANCA ELENA
Mențiune 2 – DIRADURIAN NATALIA
Mențiune 3 – MITRAN NATALIA NICOLA
Mențiune 4 – NADOLU ALINA MARIA ANASTASIA
Mențiune 5 – CARAMIȘIN DARIA MARIA

Categoria 12 – 16 ani:
Locul 1 – BARBU MATEI ALEXANDRU
Locul 2 – PARASCHIV LARISA MARIA
Locul 3 – RUSU ANAMARIA
Mențiune 1 – VUAPI AYLIS
Mențiune 2 – COROIU ALEXANDRA MARIA
Mențiune 3 – ROȘCA MARA IOANA
Mențiune 4 – MIHAI RUXANDRA ȘTEFANIA
Mențiune 5 – ILIESI MARIA
Mențiuni speciale: ENE ANDREI IONUȚ (categoria 7 – 11 ani) și LEPĂDATU ALEXANDRA ȘTEFANIA (categoria 12 – 16 ani).

You may also like

article-image
Evenimente

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă – întâlnire de lucru cu reprezentanții administrației publice locale – Uniunea Națională a Consiliilor Județene și Asociațiile Municipiilor, Orașelor și Comunelor din România

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții administrației publice locale – Uniunea Națională a Consiliilor Județene și Asociațiile Municipiilor, Orașelor și Comunelor din România – în continuarea consultărilor periodice derulate...