gazetajudeteana.ro

Primăria Limanu – Informare proiect de asfaltare a mai multor străzi din localitatea Vama Veche

de

Primăria comunei Limanu a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, la jumătatea lunii ianuarie a.c., un memoriu de prezentare pentru proiectul de asfaltare a mai multor străzi din localitatea Vama Veche, ce în prezent sunt doar pietruite. La câteva săptămâni, instituția abilitată de mediu a dat undă verde pentru realizarea obiectivului de investiții.

În cursul zilei de joi, 3 martie a.c., autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „Nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere pe mai multe străzi din localitatea Vama Veche: Midiei, Meduzei (TR1, S12), Salciei, Răsăritului, Amurgului, Zenitului, Pescărușului, Trestiei, Liliacului, Iancu Jianu, Bujorului, Margaretei, Delfinului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța de pe strada Unirii, la numărul 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile, observațiile sau propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de sâmbătă, 12 martie a.c. (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ). Data afişării anunțului pe site joi, 3 martie a.c..

Costul estimativ al investiției este de 7.815.975 lei cu TVA inclus din care 6.748.913 cu TVA inclus reprezentând construcții și montaj. Perioada de implementare propusă este de 12 de luni din care durata alocată lucrărilor este de 9 luni.

You may also like