gazetajudeteana.ro

Primăria Limanu – Informare grădiniță program prelungit

de

Primăria comunei Limanu a încheiat un contract privind înființarea unei grădinițe cu program prelungit, în urma unei licitații publice.
Societatea câștigătore este C.C.S. ENGINEERING.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea achiziției este de 641992.12 lei.

Contractul a fost atribuit la data de 11 februarie 2022. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 21 februarie 2022.

Tipul procedurii- procedură sijmplificată.

Descrierea contractului

Contractul vizeaza continuarea lucrarilor pentru obiectivul de investiții “Infiintare gradinita cu program prelungit, localitatea Limanu, comuna Limanu, judetul Constanta”, proiect care propune o investitie noua in infrastructura educationala, respectiv infiintarea unei gradinite cu program prelungit, care sa functioneze in parametri optimi pentru furnizarea de servicii dedicate unui numar de cel putin 80 copii prescolari si ante-prescolari, servicii adecvate unor standarde de calitate.

Autoritatea contractantă achiziționează execuția lucrărilor pentru finalizarea constructiei în sensul continuarii lucrarilor autorizate și nefinalizate potrivit listelor de cantitati de lucrari atasate.

Lucrările ce urmează a fi contractate în cadrul prezentei proceduri, reprezintă lucrări rest de executat după cum urmează:
– amenajari exterioare;

– amenajari pentru protectia mediului;
– arhitectura;
– instalatii sanitare;
– instalatii electrice;
– instalatie detectie si semnalizare incendiu;
– instalatii termice;
– cheltuieli pentru asigurarea utilitatilor;*
– utilaje, echipamente (procurare centrala termica).

You may also like