gazetajudeteana.ro

Consiliul Județean Constanța – Informare lucrări de reabilitare a Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, precum și a Secției de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Sud

de
Au fost semnate ordinele de începere a lucrărilor de reabilitare a Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, precum și a Secției de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Sud.
Lucrările de reparații ale Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, situat în B-dul Tomis, nr. 145, vor consta în refacerea hidroizolației, fundației și cămășuirea pereților interiori, refacerea izolație hidrofugă a acoperișului și reabilitarea aticului, construirea de guri de scurgere suplimentare și înlocuirea burlanelor. De asemenea lucrările mai prevăd și refacerea trotuarelor adiacente. Perioada de execuție a lucrărilor este de aproximativ două luni de la data menționată în ordinul de începere a lucrărilor. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproximativ 300.000 lei și va fi suportată integral din bugetul Consiliului Județean Constanța.
Clădirea Ambulatoriului de specialitate al Secției de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Sud, va intra și ea într-un proces mai amplu de reabilitare, prin refacerea teraselor aferente imobilului. Lucrările vor fi executate într-un termen de aproximativ trei luni și au o valoare totală de peste 370.000 lei, sumă suportată integral din bugetul propriu al instituției noastre.
“Clădirea în care funcționează Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, avea nevoie urgentă de o renovare, tocmai din acest motiv am demarat lucrările de reabilitare, pentru ca aici activitățile să se desfășoare în cele mai bune condiții. În ceea ce privește Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Sud, a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, ne-am propus, în prima fază, prin aceste lucrări care încep astăzi, să eliminăm mai întâi cauzele care au dus la degradarea pavilionului ambulatorului, urmând ca în viitorul apropiat să eliminăm și efectele acestora. Secția exterioară este deosebit de importantă, iar actul medical trebuie să se desfășoare în cele mai bune condiții” – Stelian Gima, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța.

You may also like