gazetajudeteana.ro

Primăria Topalu – Informare cărți funciare

de

Proprietarii a peste 4.500 de imobile din comuna Topalu, județul Constanța, vor primi noile cărți funciare. Documentele au fost eliberate gratuit pentru cetățeni, prin Programul național de cadastru și carte funciară (PNCCF), susținut de Guvernul României. Lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor au fost finanțate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța.
ANCPI, instituție aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice, și Administrației (MDLPA), a finalizat lucrările de cadastru general în comuna Topalu din județul Constanța. Noile cărți funciare ale celor 4.565 de imobile au fost înmânate autorităților locale, marți, 22 februarie. În comuna Topalu, lucrările de cadastru general au început în anul 2019 și au vizat o suprafață totală de 9.204,2877 de hectare.
La eveniment au participat primarul comunei Topalu, Constantin Baltă, și Veronica Măndilă, Șef Birou Înregistrare Sistematică OCPI Constanța. Vă vom anunța modalitatea de eliberare a documentelor menționate.

You may also like