gazetajudeteana.ro

Primăria Rasova – Informare Reabilitare și modernizare străzi în sat Rasova și sat Cochirleni, afectate de precipitații abundente cu caracter torențial

de

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul primăriei Rasova, județul Constanța.

Este vorba de proiectul „Reabilitare și modernizare străzi în sat Rasova și sat Cochirleni, afectate de precipitații abundente cu caracter torențial”, propus a fi amplasat în comuna Rasova, sat Rasova și Cochirleni, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la Primăria Rasova.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Aliman – Informare proiect “Continuarea lucrărilor de amenajare a grupurilor sanitare și asigurarea cu utilități a acestora la unitățile de învățământ preuniversitar de stat care au fost finanțate în anul 2021”.

Primăria Aliman a primit bani de la Guvernul României pentru amenajarea de grupuri sanitare în incinta școlilor. Autoritățile din Aliman au primit suma de 74.000 lei, respectiv 56.000 de lei pentru amenajarea de astfel...