gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Crucea – Informare lucrări teren multifuncțional de sport cu dimensiunea de 42*22

Avatar photo by

Primăria Crucea a parafarat astăzi contractul de execuție pentru terenul de sport de la Școala Stupina. Lucrările vor fi executate de Atlas Sport, cea mai mare firmă specializată în construcții sportive din România. Termenul de execuție este de 90 de zile de la predarea amplasamentului. Autoritățile menționează faptul că vor face eforturi că la 1 iunie lucrările să fie terminate.

Se va construi un teren multifuncțional de sport cu dimensiunea de 42*22, platformă betonată, teren sintetic, nocturnă, coșuri de baschet, plasă capac.

”Fiecare sat al comunei Crucea va avea câte un astfel de teren. Lucrăm în paralel și la reconfigurarea și îmbunătățirea locurilor de joacă. Toate vor fi modernizate și dotate cu ansambluri noi, iar la Crucea vom avea un loc de joacă mare și frumos. Va fi o adevărată atracție. Proiectele de infrastructură mare sunt, în continuare, principala noastră preocupare. Se muncește intens și, veți vedea, că vom face lucrări de calitate.”, a declarat edilul Primăriei Crucea.

Comuna Crucea este formată din șase localități: Crucea, Băltăgești, Gălbiori, Stupina, Crișan și Șiriu.

You may also like