gazetajudeteana.ro

Primăria Lumina – LUCRĂRI DE TOALETARE A COPACILOR DIN CURȚI ȘI DEPOZITAREA RESTURILOR VEGETALE

de

Comunicat  Primăria Lumina

”Cu toții ne dorim o localitate mai curată iar pentru ca acest lucru să fie posibil este necesară implicarea fiecărui locuitor al acestei localități.
În acest sens dorim să vă precizăm că în conformitate cu OG 21/2002 – privind gospodărirea localităților urbane și rurale, cu modificările și completările ulterioare și HCL 85/2015 – privind aprobarea Regulamentului de îmbunătațire a activităților de gospodărire și înfrumusțare a comunei Lumina și localitatilor componente, depozitarea oricaror tipuri de deseuri in fata portilor este interzisa.
Totuși, având în vedere că vom intra într-o perioadă a anului în care mulți dintre cetățeni vor desfășura activități de toaletare a copacilor din curte, vă informăm că în luna martie, în funcție de condițiile meteo, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primaria Comunei Lumina va efectua o campanie de ridicare a acestor deșeuri cu utilajele din dotare.
ASTFEL, IN PERIOADA 1-13 MARTIE CETĂȚENII COMUNEI LUMINA SUNT INVITAȚI SĂ EFECTUEZE ACESTE LUCRĂRI DE TOALETARE A COPACILOR DIN CURȚI ȘI SĂ DEPOZITEZE RESTURILE VEGETALE ÎN FAȚA PORȚII.
RIDICAREA DEȘEURILOR VEGETALE PROVENITE DIN TOALETAREA COPACILOR DIN CURȚI DEPOZITATE ÎN FAȚA PORȚII VA FI EFECTUATĂ DE UTILAJELE SC GOSPODĂRIA LUMINA SRL ÎN PERIOADA 14-31 MARTIE 2022.
PROGRAMUL RIDICĂRII RESTURILOR VEGETALE ESTE INDICAT AICI: https://www.primaria-lumina.ro/…/campanie-de-curatenie…/
⛔️Va informăm că depozitarea sau aruncarea oricărui tip de deșeuri în fața porților reprezintă contravenție și urmează sa fie sancționată cu amendă.
Toți cei care au resturi vegetale sau alte tipuri de deșeuri din curți vor apela la serviciile SC GOSPODARIA LUMINA SRL, sunând la numarul de telefon 0750 752 529 urmand sa achite o taxa in vederea unei programări în vederea ridicării acestora.”

You may also like