gazetajudeteana.ro

Primăria Techirghiol – Informare Colectare Selectivă

de

Primăria Techirghiol informează – ”Colectarea selectivă a deșeurilor este o obligație pe care ne-am asumat-o având în vedere prevederile impuse la nivel european. În ultimii trei ani gradul de colectare selectivă a deșeurilor a crescut semnificativ. Faptul că am reușit să colectăm selectiv deșeurile, a condus și la reîntoarcerea în bugetul local a unor sume considerabile, adică 17,5% din ceea ce orașul plătește pentru ridicarea deșeurilor, procent pe care ne dorim să îl creștem în acest an.
Mulțumim locuitorilor care au înțeles necesitatea colectării selective și avem speranța că în continuare vom crește acest procent și vom fi un exemplu de urmat.
Pentru a veni în sprijinul celor care execută serviciul de colectare a deșeurilor la nivelul orașului Techirghiol vă rugăm să respectați programul anunțat de societatea care le colectează.
Pentru o bună informare a dumneavoastră vă atașăm mai jos programul săptămânal de colectare pentru fiecare stradă.
Rugăm locuitorii care observă nerespectarea graficului de colectare a deșeurilor să se adreseze societății desemnate pentru acest serviciu la tel. 0241/979, 0727/312.493 sau la adresa de email: zona1.ct@iridexsalubrizare.ro.
De asemenea, pentru sesizări în ceea ce privește graficul de colectare vă rugăm să vă adresați și la sediul Primăriei Techirghiol la tel. 0241/735.622, interior 226, sau pe pagina de facebook a Primăriei Techirghiol. Împreună pentru un oraș curat.”

You may also like