gazetajudeteana.ro

Primăria Agigea – Informare taxe

de

Primăria Agigea reamintește locuitorilor că de anul trecut plata taxelor și impozitelor locale poate fi realizată și online prin ghiseul.ro, fie de pe site-ul https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/ , fie de pe site-ul oficial al primariei Agigea https://primaria-agigea.ro/2021/06/23/anunt-plata-taxe-si-impozite-online/.

✅Aceasta platformă securizată este o modalitate simplă prin care persoanele fizice și juridice pot vizualiza obligațiile de plată existente și le pot plăti online cu cardul bancar fără a se mai deplasa la sediul nostru.
✅Comisionul bancar perceput de bănci pentru aceste tranzacții este suportat din bugetul local conform hotărârii adoptate de vechiul consiliu local , ce stă la baza implementării acestei proceduri.
✅ De asemenea vă reamintim că cei care își achită impozitul integral până la sfârșitul lunii martie 2022 beneficiază de bonificația de 10% din acesta. Plata impozitelor și taxelor poate fi făcută și la casieria primariei Agigea prin numerar sau card bancar sau online prin transfer bancar.
✅Mai multe informații găsiți pe site ul Primăriei Agigea -PLATA TAXE https://primaria-agigea.ro/2021/06/23/anunt-plata-taxe-si-impozite-online/ sau la telefon nr. 0241738172-Serviciul impozite și taxe locale.

✔️Confort, rapiditate, posibilitatea achitării taxelor, impozitelor, amenzilor, oricând și de oriunde.

You may also like