gazetajudeteana.ro

Consiliul Judeţean Constanţa – eveniment Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros”

de
Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa a organizat astăzi, la Hotel Continental Forum din Constanţa, o conferinţă cu ocazia desfăşurării celei de-a treia întâlniri transnaţionale în cadrul proiectului ERASMUS + “We are at work too/Şi noi suntem în câmpul muncii”. Proiectul are scopul de a facilita dobândirea abilităţilor de viaţă independentă ale tinerilor cu dizabilităţi intelectuale uşoare şi inserţia acestora în viaţa socio-profesională. CSEI Albatros este partener în cadrul proiectului, alături de alte opt instituţii ce se adresează grupurilor vulnerabile de persoane, din Turcia, Portugalia, Polonia, Slovenia, Italia şi Anglia.
Prezent la eveniment, Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a declarat:
💬 “Am avut plăcerea de a participa la un eveniment important, ce a avut ca element esenţial identificarea soluţiilor optime pentru problemele tinerilor cu dizabilităţi şi îndreptarea paşilor acestora spre o viaţă cât mai aproape de nomalitate. Acest proiect este unul deosebit de bine fundamentat şi va reprezenta, la final, un punct de reper în ceea ce priveşte modalitatea integrării acestor tineri, în special în zona angajărilor şi în viaţa economică.
Mă bucură să constat, că dialogul şi cooperarea interinstituţională depăşesc graniţele naţionale şi reuşesc să pună în mişcare proiecte atât de importante pentru aceşti tineri. Asigurarea unei educaţii de calitate, realizată prin metode moderne şi cu instrumente inovative, va creşte automat şansele, succesul şi autonomia acestor copii. Felicitari Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros”, pentru implicarea şi eforturile depuse, precum şi tuturor instituţiilor implicate în proiect!”

You may also like

article-image
Evenimente

Consiliu Județean Constanța – “Evaluării activităţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă precum şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a judeţului Constanţa”

Stelian Gima, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a participat astăzi, la prezentarea “Evaluării activităţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă precum şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a judeţului Constanţa”, eveniment desfăşurat...