gazetajudeteana.ro

Primăria Cernavodă – Informare reabilitare și modernizare străzi și trotuare Cernavodă

de

Primăria orașului Cernavodă intenționează să reabiliteze și să modernizeze mai multe străzi și trotuare. Astfel, a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța documentația necesară obicetivului de investiții.

Conform memoriului de prezentare depus se dorește a se interveni la partea pietonală și carosabilă prin continuara elucrărilor de pe străzile: Nichita Stănescu, Panait Istrati, George Călinescu, Octavian Goga, Tudor Arghezi, Liviu Rebreanu, Radu Iordăchescu, drum lateral Radu Iordăchescu, Prelungirea Victoriei, Nicolae Iorga, Mircea Eliade, Tudor Stavru și strada laterală Liviu Rebreanu.

Obiectivul investitiei constă în „Echipare tehnico edilitară zona lotizări Seimeni, nordul orașului Cernavodă- Continuare lucrări”. Proiectul raspunde cerințelor prioritare ale localității de a aduce o imbunatățire a traficului pietonal prin asigurarea circulației în condiții de siguranță a pietonilor. Necesitatea lucrărilor din oraș, propuse în prezentul proiect , este argumentată de faptul că în zona studiată exista un impediment din punct de vedere al traficului pietonal .

Strazile sunt situate în partea nord – estică a orașului Cernavoda și fac parte din Cartierul de locuințe Seimeni Nord. Ele sunt situate în intravilanul localității Cernavodă și au fost executate parțial între anii 2000-2014.

Suprafața terenului este de 23.571,00 mp. Perioada de implementare propusă: 2021-2022, timpul efectiv destinat executiei lucrarii 7 luni.

Sursa Focuspress

You may also like

article-image
Administrație

Proiectul de hotărâre privind asigurarea serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa şi aprobarea Regulamentului

Consiliul Județean Constanța organizează mâine, 14.01.2022, începând cu ora 10.00, dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind asigurarea serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa şi aprobarea Regulamentului acestora. Dezbaterea...