gazetajudeteana.ro

Consiliu Județean Constanța – “Evaluării activităţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă precum şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a judeţului Constanţa”

de
Stelian Gima, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a participat astăzi, la prezentarea “Evaluării activităţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă precum şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a judeţului Constanţa”, eveniment desfăşurat în sistem video-conferinţă. În cadrul acestuia au fost prezentate performanţele obţinute, dar şi dificultăţile întâmpinate pe parcursul ultimului an.
“Am lăsat în urmă un an cu multe încercări, cu suişuri şi coborâşuri, cu speranţă şi deznădejde. Ne-am confruntat cu multe provocări şi am fost puşi în faţa unor situaţii dificile, însă, la final, ne-am atins obiectivele. Eforturile depuse în momentele critice şi măsurile adoptate pentru depăşirea acestora, au avut la bază profesionalismul, implicarea şi dedicarea. Am avut o colaborare foarte bună şi sunt convins că vom colabora şi de acum înainte, la fel de eficient, onest și cu deschidere, în interesul cetăţenilor judeţului nostru.
Vă mulţumesc pentru sacrificiile pe care le faceţi, pentru dăruirea şi profesionalismul de care daţi dovadă şi îmi exprim recunoştinţa faţă de toţi cei care s-au aflat şi continuă să se afle în prima linie a luptei împotriva acestei pandemii. Cu speranţa ca vom reveni la normalitate cât mai curând posibil, vă asigur de toată susținerea şi implicarea instituţiei noastre, pentru atingerea obiectivelor asumate la nivelul acestui comitet”, Stelian Gima, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

You may also like

article-image
Evenimente

Consiliul Județean Constanța – dezbatere cu privire la racordarea tuturor UAT-urilor din județul Constanța la rețeaua națională de transport de gaze naturale

Având în vedere importanța accesibilizării furnizării serviciilor de utilitate publică pentru toţi cetățenii județului Constanţa, la iniţiativa Consiliului Judeţean Constanţa, astăzi a fost organizată, în Sala “Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, o dezbatere cu...