gazetajudeteana.ro

Primăria Peștera – ședință ordinară pentru a dezbate și aproba proiectele de hotărâre inițiate de primarul Nicoleta Vrabie

de

La punctul 1 pe ordinea de zi a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al S.C. Edilprest S.R.L Peștera. Aleșii locali au aprobat și bugetul necesar desfășurării activităților comisiei pentru Apărare pe anul 2022 al comunei Peștera.
Două dintre proiectele de hotărâre i-au vizat pe asistenții personali ai persoanelor cu hanidicap grav de pe raza comunei, astfel a fost aprobat Raportul semestrial privind dinamica angajării asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav pe semestrul II al anului 2021 și numărul de posturi pentru asistenți personali ai persoanelor cu handicap grav și indemnizațiilre de însoțitor pe anul 2022.
În cadrul ședinței a fost aprobat și Planul de acțiuni/lucrări ce se realizează cu beneficiarii de venit minim garantat în anul 2022. Totodată au fost desemnați consilierii locali membrii ai comisiei pentru evaluarea secretarului general al comunei Peștera.
La ultimul punct pe ordinea de zi, consilierii au dezbătut și au aprobat actualizarea coeficienților de salarizare al angajaților Serviciului Public de Apă al comunei Peștera.

You may also like