gazetajudeteana.ro

Primăria Crucea – Compania Națională de Investiții finanțează construcția unui complex sportiv în Crucea

de

Compania Națională de Investiții (CNI) va finanța lucrările de construire a unul complex sportiv din comuna constănțeană Crucea. CNI a lansat recent licitația pentru „proiectare, asistență tehnica din partea proiectantului și executia de lucrări pentru obiectivul de investiții construire complex sportiv”, din comuna Crucea. Valoarea estimată este de 6.110.657,48 lei fără TVA.

Comuna constănțeană Curcea, administrată de Tudorache Iulian, ar urma să dispună de complex sportiv modern. Compania Națională de Investiții continua seria investițiilor în Constanța, prin construirea unei baze sportive noi în localitatea Crucea, pe zona vechiului teren de fotbal situate pe Aleea Fermei. Pe terenul de 2 hectare se va construi o bază de sport ultramodernă.

Astfel, CNI a lansat licitația pentru „proiectare, asistență tehnica din partea proiectantului și executia de lucrări pentru obiectivul de investiții construire complex sportiv”, din comuna Crucea. Valoarea estimată este de 6.110.657,48 lei fără TVA.

You may also like